Selecteer provincie

Meubelstoffeerderij Watering Meubelstoffeerderij vd 010-4581369: Prijzen woning stoel & meubels gezocht. Voordelen & nadelen van een ZZPer

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 MeubelStoffeerders werkzaam in Capelle aan den IJssel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Evertsenstraat 7
2901AK Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Meubelstoffeerderij van de Watering is een bedrijf waar ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal in onze filosofie staan. Voor al onze diensten, van onze leren zitmeubelen t/m het opnieuw bekleden van uw zitmeubels en complete interieurbekleding voor waar dan ook, maken wij gebruik van de beste materialen.

Ons bedrijf garandeert een goede en eerlijke advisering en degelijk werk.

Wanneer u overweegt uw dierbare stoel of bank te laten herstofferen, verwacht u vakmanschap. Wij weten dat het verantwoord herstofferen van antiek zitmeubilair niet alleen technische vakkennis vereist; het vergt ook kennis van meubelstijlen. Voor welke bekleding u ook kiest, bij ons vindt u een uitgebreide collectie meubelstoffen. Van velen zijn de ontwerpen terug te voeren tot ver in de geschiedenis. Respect voor ons cultureel erfgoed heeft er toe geleid dat wij kennis van meubelstijlen, stoffeermethoden en stijlstoffen tot specialisme binnen ons bedrijf gemaakt hebben. Wij adviseren u graag.Diensten:
Bekleden, Ontwerp

Stofferen van:
Zitmeubelen