Selecteer provincie

Meubelstoffeerderij Meubelstoffeerders Gebr Jansen P M C en R 010-4180901: Prijzen woning stoel & meubels gezocht. Voordelen & nadelen van een ZZPer

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 MeubelStoffeerders werkzaam in Rotterdam en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Straatweg 40
3051BG Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Sinds 1930 uw stoffeerder
Ook uw stoffeerder van klassieke
moderne en antieke meubelen

[email protected]

Wat wij doen:
Meubelstoffeerderij Jansen is al sinds 1930 de specialist in het stofferen van meubelen. Het vak van meubelstoffeerder is ook vandaag de dag nog een ambachtelijk vak, waarin puur handwerk wordt geleverd. Alleen de soorten stof, het kleurenaanbod en de vullingsmaterialen zijn in de loop der jaren veranderd, mede door de modetrends.

Rob Jansen nam in 1973 de zaak van zijn vader over. Al het werk dat wordt afgeleverd is nog net als vroeger puur handwerk. Dit beperkt zicht niet tot het stofferen, maar ook reparaties, het moderniseren en het vervangen van het binnenwerk of het herstellen van de vering. Omdat het maatwerk is kunnen de mensen precies aangeven wat zij willen. Bijvoorbeeld een verend zitkussen of juist een wat harder zitvlak.

Meubelstoffeerderij Jansen werkt veel "in opdracht", dat is gebruikelijk in dit vak. De kwaliteit is verzekerd wegens vakmanschep en het werken met de betere meubelstoffen. Dat levert veel mond-tot-mond reclame op. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubelen is altijd goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubelen van dezelfde kwaliteit. Heel vaak zie je dat mensen naar ons toekomen met meubels die weliswaar oud zijn, maar wel van prima kwaliteit. Na een opknapbeurt zijn ze weer als nieuw.

Een goed advies vooraf is belangrijk. Daarom rijdt Meubelstoffeerderij Jansen elke maandag met een auto vol voorbeeldstalen langs de potentiële klanten. Wij geven dan kleurenadviezen en stellen geheel vrijblijvend een offerte op.
Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte

Diensten:
ambachtelijke reparatie, huisbezoek, kleuradvies, meubelreparatie, meubels en kussens, particulier meubelstoffering, verwijderen van vlekken, vullingsmaterialen, zakelijke en projectstoffering

Producten:
Meubelstoffen